Polecamy lekarzy, przychodnie, apteki. Dzielimy się sposobami na dobre zdrowie i zdrową dietę. Odkryj najlepszych specjalistów, gabinety lekarskie i sklepy ze zdrową żywnością.
Cześć wszystkim!
Mam pewien problem, a mianowicie chciałabym spróbować nosić soczewki kontaktowe, ale nie wiem, od czego zacząć. Czy ktoś z Was miał podobne wątpliwości? Może macie jakieś wskazówki lub doświadczenia w doborze soczewek kontaktowych? Nie ukrywam, że jestem trochę zestresowana, ale jednocześnie bardzo podekscytowana możliwością noszenia soczewek. Mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy uda mi się znaleźć idealne rozwiązanie dla moich oczu!
Chciałam odświeżyć temat pierwszych soczewek – dla mnie najwygodniejsze były soczewki jednodniowe, bo nie musiałam się martwić o ich czyszczenie. Jakie macie doświadczenia z soczewkami na początku? Czy polecacie jakieś marki, które sprawdziły się u Was? Ciekawa jestem, jakie są Wasze porady dla kogoś, kto dopiero zaczyna!
Nie noszę soczewek, ale kumpel zamawia je na Kodano.pl i mówi, że ma duży wybór, ceny ok, a dostawa szybka. Zresztą, wspominał mi, że widział tam też okulary w dobrych cenach bo oni mają najwieksze magazyny optyczne i naprawde szeroki wybor, a to wlasnie mnie zainteresowalo, bo sam okulary nosze