Opiekunka dla seniora?
Polecamy lekarzy, przychodnie, apteki. Dzielimy się sposobami na dobre zdrowie i zdrową dietę. Odkryj najlepszych specjalistów, gabinety lekarskie i sklepy ze zdrową żywnością.
- hermana91
Opiekunka dla seniora?
Kochani, czy ktoś z was zatrudniał może opiekunkę dla seniora w waszej rodzinie? Mnie to zastanawia, bo nie wiem, czy taka opiekunka będzie w stanie zapewnić tak kompleksową opiekę, na jakiej mi zależy. Najlepsza by była chyba całodobowa opieka dla seniorów, nie sądzicie? Macie jakieś własne doświadczenia w tym zakresie? Chętnie poznam wasze spojrzenie na sprawę
- Leokadia64
Re: Opiekunka dla seniora?
Post autor: Leokadia64 »
Dla mnie najlepszą formą opieki w takiej sytuacji jest dom opieki dla seniorów, a szczególnie jakaś placówka prywatna. Sama mam bliską osobę w takim miejscu i widzę, że opiekują się nią bardzo dobrze i co najważniejsze są obok niej przez praktycznie cały czas, a niektóre schorzenia tego właśnie wymagają. Na Twoim miejscu zastanowiłabym się nad domem opieki
Post autor: Łoś »
W naszej pracy kładziemy szczególny nacisk na budowanie długoterminowych relacji z klientami i kandydatami. Dzięki temu, jak opisujemy na https://leasingteam.pl/ jesteśmy w stanie lepiej zrozumieć i spełniać oczekiwania obu stron, co przekłada się na wyższą jakość naszych usług rekrutacyjnych i doradczych.
Post autor: lomniak »
Mój wujek kiedyś mówił, że nie wyobrażał sobie, jak będzie wyglądać opieka nad jego mamą, dopóki nie zdecydował się na opieka całodobowa Maków Mazowiecki. Pamiętam, jak opowiadał, że po kilku dniach już wiedział, że to był strzał w dziesiątkę – mama czuła się tam jak w domu, a on mógł w końcu trochę odetchnąć, wiedząc, że jest w dobrych rękach.