Dom dla chorych seniorów

Polecamy lekarzy, przychodnie, apteki. Dzielimy się sposobami na dobre zdrowie i zdrową dietę. Odkryj najlepszych specjalistów, gabinety lekarskie i sklepy ze zdrową żywnością.
Awatar użytkownika
aleksa-71

Dom dla chorych seniorów

Post autor: aleksa-71 »

Cześć forumowicze. Jakie macie zdanie na temat różnego rodzaju placówek pielęgnacyjno-opiekuńczych dla seniorów? Moim zdaniem one są jak najbardziej potrzebne. Wiadomo, że jeden dom spokojnej starości będzie miał lepsze, a drugi gorsze opinie. Wystarczy jedynie zwracać uwagę na ofertę i doświadczenia innych ludzi. Wtedy bez problemu można coś znaleźć, prawda?

farba khadi
Awatar użytkownika
Berta1965

Re: Dom dla chorych seniorów

Post autor: Berta1965 »

Jeśli faktycznie senior jest w takim stanie, że jest mu potrzebna całodobowa opieka to nie ma innego wyjścia, jak znaleźć miejsce w takiej placówce. Ja chyba prędzej zdecydowałabym się na prywatną, bo wydaje mi się, że oferują w nich o wiele bardziej kompleksowe usługi i jest tak jakoś przyjaźniej i bardziej rodzinnie. No chyba ze się mylę i mnie poprawicie? :)
sabi922

Re: Dom dla chorych seniorów

Post autor: sabi922 »

Możecie również zadbać o to, aby zapewnić seniorowi opiekę w jego własnym domu. Firma https://trusty.pl/ oferuje takie rozwiązanie, jak opieka nad osobami starszymi Warszawa. Wszystkie informacje na temat ich usług dostępne są na podanej stronie internetowej. Myślę, że można zaufać takiemu doświadczeniu.

niedojrzałość emocjonalna partnera
ODPOWIEDZ