Ceny w aptekach
Polecamy lekarzy, przychodnie, apteki. Dzielimy się sposobami na dobre zdrowie i zdrową dietę. Odkryj najlepszych specjalistów, gabinety lekarskie i sklepy ze zdrową żywnością.
Ceny w aptekach
Post autor: Veno »
Ostatnio przeglądałam oferty różnych aptek i DOZ wydaje się być w czołówce jeśli chodzi o ceny. Czy to pozory czy rzeczywiście jest tak tanio? Macie jakieś doświadczenia z tym?
Re: Ceny w aptekach
Post autor: Aśko »
Żadne pozory, porównaj sobie ceny między DOZem a innymi aptekami, ja swoje leki kupuję już tylko tam, moim zdaniem różnica jest naprawdę znaczna. Ja sporo oszczędzam kupując leki tam.
Post autor: Urte »
No ja właśnie też polecam porównać sobie te ceny, bo mnie to bardzo pozytywnie zaskoczyło, jak się okazało ile mi oszczędności zostaje w kieszeni odkąd zaczęłam kupować leki w DOZie.
Post autor: Morela »
DOZ ma zdecydowanie najniższe ceny, więc trzymam się tej apteki. Kupuję tam zarówno leki, jak i suplementy, taniej nigdzie nie znalazłam, więc mogę też polecić.
Post autor: boguś505 »
Korzystanie z polskich aptek online w UK to świetna opcja dla osób, które szukają polskich leków i suplementów, które nie zawsze są dostępne w brytyjskich aptekach. Z mojego doświadczenia, zakupy są łatwe, a dostawa szybka, ale warto pamiętać o kilku rzeczach. Po pierwsze, sprawdźcie, czy apteka jest zaufana. Ja polecam aptekaonline.co.uk, wielokrotnie korzystałem.
Post autor: Lolisa »
Powiem Wam, że mega się cieszę, że trafiłam na ten wątek, bo faktycznie okazuje się, że ceny leków w DOZie są zdecydowanie niższe niż w innych miejscach. Dla mnie to naprawdę spora oszczędność.