dobre składniki kosmetyków

Polecaj marki, sklepy z ubraniami, drogerie internetowe, gabinety medycyny estetycznej i sklepy z naturalnymi kosmetykami. Hybrydy, SPA, makijaż, pielęgnacja.
Awatar użytkownika
Dajmira-63

dobre składniki kosmetyków

Post autor: Dajmira-63 »

Hejka, jakie składniki kosmetyków uważacie za „dobre” i takie, które powinno się dodawać, bo mają więcej korzyści niż wad? Moim zdaniem często pomijanym i niedocenianym składnikiem jest na przykład hialuronian sodu, który odpowiada za jędrność i sprężystość skóry. Wiadomo że z wiekiem nasza skóra jednak traci na jędrności, więc takie składniki są jak najbardziej potrzebne, zgadzacie się?
olkaa

Re: dobre składniki kosmetyków

Post autor: olkaa »

Jest wiele produktów naprawdę dobrej jakości, jak tak dobrze się przyjrzymy.... Ja teraz natrafiłam na super
krem nawilżający naturalny u firmy needit nature i planuję go zakupić, ponieważ jak sama zauważyłam ma wartościowy skład.
markuss

Re: dobre składniki kosmetyków

Post autor: markuss »

No tak - dla mnie też ważne jest to, aby kosmetyki były naprawdę dobrej jakości, aby były sprawdzone i wartościowe. Dlatego teraz zainteresowała mnie oferta firmy https://beardman.pl/kategoria/odsiwiacz-dla-mezczyzn , ponieważ tam można znaleźć markowe produkty. Właśnie na próbę chcę kupić sobie odsiwiacz.
ODPOWIEDZ