Czym waszym zdaniem powinna się charakteryzować dobra świeca samochodowa? Pytam, bo i tak wkrótce planuję zamówić nowe świece i tym razem chciałbym to zrobić przez internet. Mam na oku kilka sklepów z polecanymi ofertami. Muszę tylko wiedzieć, na co powinienem zwracać uwagę, żeby dobrze wybrać. Może chcecie mi nieco doradzić? Na pewno jakoś się odwdzięczę
kartuzy dom do góry nogami
dobre świece do auta
Gdzie naprawić samochód? Gdzie najtaniej kupić części do roweru lub motocyklu? Jakiego mechanika wybrać? Zajrzyj tu po porady motoryzacyjne.
Re: dobre świece do auta
Post autor: Dawid88 »
Na pewno trzeba zwrócić uwagę na jakość wykonania, żeby nie wybierać chińczyków niskiej jakości. Poza tym kompatybilność, świece muszą pasować do Twojej maszyny, można to sprawdzić np. w serwisie. Dobrze też zwrócić uwagę na redukcję zakłóceń elektromagnetycznych i skuteczność iskrzenia. Mam nadzieję, że pomogłem.
Post autor: aldona »
nie kupowałam świec, jak coś takiego trzeba wymienić to mówj mechanik o to dba ale jeśli wiecie jakie są dobre to podpowiedzcie, zapytam o nie fachowca
Post autor: lotonka »
Może zamiast inwestować we własnym samochodów lepiej go wynajmować? Wtedy nie martwisz się naprawami, ubezpieczeniem itp. Tylko lejesz paliwo i jeździsz. Czytałam na tej stronie https://karta.visitbydgoszcz.pl/n-partn ... ?id=604229 o zniżce 10% na wynajem aut dla mieszkańców z Kartą Bydgoską, myślę że warto z tego skorzystać