kancelaria od prawa transportowego

Sprawdź darmowe porady prawne i finansowe. Najlepsi prawnicy, kancelarie i notariusze w Twojej okolicy. Polecamy najtańsze kredyty i ubezpieczenia.
Awatar użytkownika
Wiesław_98

kancelaria od prawa transportowego

Post autor: Wiesław_98 »

Cześć forumowicze. Jestem tu, bo szukam pomocy w kwestii prawa transportowego i mam nadzieję, że tutaj znajdę odpowiedzi na moje pytania. Zależy mi na znalezieniu profesjonalnej kancelarii prawa transportowego, która pomoże mi w rozwiązaniu mojego problemu. Czy mielibyście dla mnie może jakieś wskazówki? Czym powinienem się kierować, a czego unikać? Liczę na Wasze wsparcie i dziękuję z góry za każdą pomocną odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie!
Błażej24

Re: kancelaria od prawa transportowego

Post autor: Błażej24 »

Cześć! Szukam kancelarii prawnej w Oświęcimiu https://ubezpieczeniabielany.com/ubezpi ... /oswiecim/ , która specjalizuje się w ubezpieczeniach. Jakie firmy możecie polecić? Interesują mnie kwestie związane z ubezpieczeniami majątkowymi oraz odpowiedzialności cywilnej. Z góry dziękuję za pomoc i sugestie!
Błażej Smolarski

Re: kancelaria od prawa transportowego

Post autor: Błażej Smolarski »

Sprawdź sobie opinie nim podejmiesz decyzje bo jest sporo jest mnóstwo negatywnych opinii o kancelarii Mickiewicz-Szombara. Podobno są aroganccy w stosunku do klientów.
ODPOWIEDZ