Cześć forumowicze
Wstyd się przyznać, ale swoje lata już mam a nadal nie umiem dobrze jeździć na rowerze i pomyślałem, że pora wreszcie to zmienić. Macie jakieś wskazówki jak zacząć jeździć na rowerze i pozbyć się tego strachu przed jazdą? Pewnie wielu z was właśnie ten strach towarzyszył na samym początku, ale mnie jakoś trudno się go pozbyć. Co radzicie?
rower dla początkujących
Dyskusje na dowolne tematy od pogody po ulubiony program telewizyjny. Miejsca na rozmowy o wszystkim. Dołącz do nas!
- Bronisław1976
Re: rower dla początkujących
Post autor: zumaa »
Śmiało możecie też sprawdzić sobie sklepzrowerami.pl - bo tam znajdziecie rowery składane, jak i inne. Również znajdziecie akcesoria, dodatki, nawet i części do rowerów. Tam macie spory wybór w poszczególnych rzeczach, także możecie też rzucić okiem na ich ofertę.
Post autor: Tatko »
Witajcie! Czy ktoś z was posiada rower Trek Remedy 8 https://goodsport.pl/rowery/gorskie/end ... dy-8-2022/? Jak radzi sobie na różnorodnym terenie i jakie są wasze ogólne wrażenia? Czekam na wasze odpowiedzi.
Post autor: Karol2 »
Cześć! Słyszałem, że na goodsport.pl można znaleźć wiele akcesoriów rowerowych i odzieży sportowej. Czy ktoś z Was korzystał z kodów rabatowych na goodsport.pl https://hotbikes.pl/kody-rabatowe-goodsport-pl/? Czy warto tam zaglądać w poszukiwaniu rowerowych okazji? Chętnie poznam Wasze opinie.
Post autor: maluszek »
Dla poczatkujacych to swietnie sie sprawdzi rowerek biegowy
ktory wyrabia poprawna koordynacje ruchow i uczy postawy na rowerze moja siostra dla syna kupila taki i mlody jest zakochany w nim
ktory wyrabia poprawna koordynacje ruchow i uczy postawy na rowerze moja siostra dla syna kupila taki i mlody jest zakochany w nim
Post autor: estrele »
A nie brałeś pod uwagę możliwości kupna roweru elektrycznego? Sprawdzi się szczególnie przy dłuższych dystansach albo jeśli musisz pokonać róznego rodzaju wzniesienia .
Wśród firm polecam szczególnie rowery elektryczne od Fischer: www.fischer-ebike.pl
Mają różne modele, aktualnie są spore promocje na modele miejskich .
Wśród firm polecam szczególnie rowery elektryczne od Fischer: www.fischer-ebike.pl
Mają różne modele, aktualnie są spore promocje na modele miejskich .
Post autor: elzaa »
A jak chodzi o mnie, to planuję teraz kupić właśnie nowy rower i tak zastanawia się nad tym, czy zakupić rowery używane warszawa . Właśnie dowiedziałam się, że firma wygodnyrower.pl prowadzi całkiem przyzwoity komis i tak sobie myślę nad tym- aby odwiedzić to miejsce...