komu zlecić budowę domu?
Urządzasz mieszkanie? Remontujesz lub budujesz dom? Tu znajdziesz wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz i ogrodu. Dołącz do dyskusji.
- marcela-85
komu zlecić budowę domu?
Post autor: marcela-85 »
Hej wam, jestem w trakcie poszukiwań odpowiedniego wykonawcy do budowy mojego wymarzonego domu. Szukam kogoś, kto będzie w stanie zrealizować moje marzenia i zapewnić mi komfortowe i funkcjonalne miejsce do życia. Zależy mi na solidnej jakości wykonania oraz przystępnej cenie. Czy ktoś z Was miał już do czynienia z inwestorem w Łodzi? Chętnie wysłucham Waszych opinii i poleceń. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i rady. Pozdrawiam, trzymajcie się 

Re: komu zlecić budowę domu?
Post autor: jasia20 »
Od jakiegoś czasu przeglądam różne projekty domów parterowych i moją uwagę przykuł projekt Zosia 2 z pracowni MG Projekt. Podoba mi się to, że dom jest niewielki, ale dobrze rozplanowany – szczególnie strefa dzienna wygląda bardzo wygodnie. Zastanawiam się jednak, jak ten projekt wypada pod względem kosztów realizacji i energooszczędności. Jeśli ktoś z Was kontaktował się z biurem MG Projekt, które znajduje się w Warszawie na ul. Uczniowskiej 14 (a spotkania odbywają się w nowym biurze obok, pod numerem 13), dajcie znać, jak wygląda taka konsultacja. Telefonicznie można ich złapać pod (22) 676 66 83 albo 600 392 884, mailowo – [email protected].