fotowoltaika dla domu
Urządzasz mieszkanie? Remontujesz lub budujesz dom? Tu znajdziesz wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz i ogrodu. Dołącz do dyskusji.
- klarysa78
fotowoltaika dla domu
Czy zdecydowalibyście się na montaż paneli fotowoltaicznych dla waszego domu? Jeśli tak, to jakie zalety tej instalacji przemawiają do was przede wszystkim? Wiadomo, że oszczędność na opłatach na pewno trafia do wielu osób i mnie też to przekonuje. Wiem tylko, że będę potrzebować dofinansowania, bo na pewno nie dam rady opłacić wszystkiego z góry. Macie jakieś wskazówki?
Re: fotowoltaika dla domu
Post autor: Marek22 »
Cześć! Planuję zainstalować fotowoltaikę dla domu w Sosnowcu https://nze24.pl/fotowoltaika/sosnowiec/ i chciałbym dowiedzieć się, czy to się opłaca. Jakie są Wasze doświadczenia z montażem paneli fotowoltaicznych w tej okolicy? Jakie firmy polecacie, aby instalacja była efektywna i trwała? Chętnie poznam Wasze opinie na temat zwrotu z inwestycji oraz oszczędności na rachunkach za prąd. Dzięki za wszelkie porady i sugestie!
Post autor: adam.plawecki64 »
Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie firmę EasySolar, która w swojej ofercie posiada nowoczesny i profesjonalny program do projektowania instalacji fotowoltaicznych . Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Post autor: buniaa »
Według mnie super... Ogólnie to ja też sobie cenię takie rozwiązania, bo są ekologiczne i ekonomiczne, a dzisiaj jest to nawet ważne, aby stawić na takie opcje... Mnie nawet zainteresowała taka opcja, jak ogrzewanie wody fotowoltaiką , ale muszę się zorientować - jak wygląda tutaj instalacja?