Fotelik samochodowy
Urządzasz mieszkanie? Remontujesz lub budujesz dom? Tu znajdziesz wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz i ogrodu. Dołącz do dyskusji.
- betina_64
Fotelik samochodowy
Cześć wszystkim! Poszukiwany jest fotelik samochodowy dla córeczki. Mała przyjdzie na świat planowo przed samymi świętami, więc będzie dla nas największym, wymarzonym prezentem od Mikołaja No ale ja nie po to tutaj przychodzę. kompletuję już wyprawkę i może podrzucicie mi kilka pomysłów. Zastanawiam się czy dla takiego maluszka dobrą opcją będzie fotelik obrotowy?
Re: Fotelik samochodowy
Post autor: cichaa »
Na mnie osobiście zrobił ogromne wrażenie model Pixel PRO: https://avionaut.com/pl/foteliki/aviona ... BeigePro02 , ponieważ ma lekką konstrukcję, spełnia no najnowsze normy bezpieczeństwa i też zapewnia odpowiednią podporę dla kręgosłupa dziecka. Nie widzę żadnych tutaj wad.
Re: Fotelik samochodowy
Post autor: vivat »
Cieszę się, że istnieje taka alternatywa jak smart kid belt. Dzięki niemu podróżowanie z moim dzieckiem stało się dużo łatwiejsze. Możemy teraz spokojnie podróżować bez konieczności zabierania ze sobą ciężkiego fotelika samochodowego