Mam takie pytanie, czy byliście może kiedyś w uzdrowisku w Kudowie-Zdroju? Ja chciałabym się tam wybrać na urlop i w zasadzie byłby to mój pierwszy raz w takim miejscu w ogóle. Może chcielibyście opowiedzieć mi jak wygląda mniej więcej pobyt w tego typu uzdrowisku? Z jakich atrakcji warto skorzystać, gdzie się wybrać? Dziękuję z góry!
Urlop w uzdrowisku
Tanie loty, zniżki na atrakcje turystyczne, sprawdzone noclegi i hotele. Opowiadamy o najlepszych destynacjach na wycieczki i miejscach na wakacje.
- Anzelma
Urlop w uzdrowisku
Hej forumowicze 
Mam takie pytanie, czy byliście może kiedyś w uzdrowisku w Kudowie-Zdroju? Ja chciałabym się tam wybrać na urlop i w zasadzie byłby to mój pierwszy raz w takim miejscu w ogóle. Może chcielibyście opowiedzieć mi jak wygląda mniej więcej pobyt w tego typu uzdrowisku? Z jakich atrakcji warto skorzystać, gdzie się wybrać? Dziękuję z góry!
-
zuzula12
Re: Urlop w uzdrowisku
Post autor: zuzula12 »
Jeśli szukacie fajnego miejsca na nocleg w mieście to polecam Apartament Poznań to hotel w centrum starego miasta blisko od rynku. Piękne luksusowe miejsce gdzie można odpocząć i się zrelaksować. Polecam sprawdzić na ofertę i od razu rezerwować.
-
puter432
Re: Urlop w uzdrowisku
Post autor: puter432 »
Planujemy pojechać w góry jesienią i już mniej więcej orientuję się, jak wygląda to cenowo. Na pewno chcemy wynająć apartament i bardzo fajną ofertę widziałam na stronie https://www.odkryj-bialke.com/apartamenty . Czy ktoś z Was z niej korzystał? Myślicie, że będzie odpowiednia?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Czas wolny
- ↳ Prawo i finanse
- ↳ Samochody i motoryzacja
- ↳ Sport i relaks
- ↳ Wakacje i podróże
- ↳ Restauracje
- ↳ Domowe jedzenie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zwierzęta
- ↳ Dom