Szukam domu w zabudowie szeregowej w Szczecinie

Urządzasz mieszkanie? Remontujesz lub budujesz dom? Tu znajdziesz wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz i ogrodu. Dołącz do dyskusji.
Awatar użytkownika
herakles1982

Szukam domu w zabudowie szeregowej w Szczecinie

Post autor: herakles1982 »

Cześć! Szukam domu w zabudowie szeregowej w Szczecinie i mam nadzieję, że znajdę tutaj pomoc i wsparcie w znalezieniu idealnego miejsca dla mnie i mojej rodziny. Zależy mi na domu w zabudowie szeregowej, ponieważ jest to dla mnie idealne rozwiązanie. Chcę mieć swoją przestrzeń, ale jednocześnie cieszyć się sąsiedztwem innych osób. Szukam również miejsca, które będzie blisko centrum miasta, ale jednocześnie w spokojnej i cichej okolicy. W trakcie moich poszukiwań natknąłem się na stronę grazdeweloper.pl, która oferuje wiele interesujących ofert domów w zabudowie szeregowej w Szczecinie. Przeglądając ich ofertę, zauważyłem wiele ciekawych opcji, które spełniają moje wymagania. Może ktoś z Was korzystał już z usług tej firmy? Z niecierpliwością czeka na odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie!
kleksowa

Re: Szukam domu w zabudowie szeregowej w Szczecinie

Post autor: kleksowa »

Przeglądając propozycje domów jednorodzinnych trafiłam na projekt Fantazja dostępny tutaj mgprojekt.com.pl/fantazja. Przyznam, że już sama wizualizacja sprawia, że chciałabym w takim domu zamieszkać. MG Projekt Pracownia Architektoniczna ma swoją siedzibę przy ul. Uczniowskiej 13 w Warszawie (03-112), a kontakt jest możliwy pod numerem 48 690 205 205‬ lub adresem mgprojekt@mgprojekt.com.pl . Ciekawi mnie, czy ktoś z Was zdecydował się właśnie na Fantazję i jak wygląda realizacja w praktyce.
ODPOWIEDZ