alkaliczna woda do picia - warto?
Polecamy lekarzy, przychodnie, apteki. Dzielimy się sposobami na dobre zdrowie i zdrową dietę. Odkryj najlepszych specjalistów, gabinety lekarskie i sklepy ze zdrową żywnością.
- milan1986
alkaliczna woda do picia - warto?
Cześć wszystkim! Ostatnio zastanawiałem się nad tym, czy warto pić alkaliczną wodę. Szukałem różnych informacji na ten temat i muszę przyznać, że znalazłem wiele pozytywnych opinii. Alkalizacja wody może mieć wiele korzyści dla naszego organizmu, a przede wszystkim pomaga w utrzymaniu odpowiedniego pH w naszym ciele. Jestem bardzo ciekaw Waszych doświadczeń z picia alkalicznej wody. Może ktoś z Was już ją stosuje i może podzielić się swoimi wrażeniami? Czekam na Wasze komentarze!
-
mijaa
Re: alkaliczna woda do picia - warto?
Post autor: mijaa »
Myślę o tym, żeby w nowym roku bardziej dbać o swoje zdrowie, ale nie wiem od czego zacząć... Czytałam, że nawet rodzaj wody może mieć znaczenie dla naszego organizmu. Trafiłam na informacje o wodzie alkalicznej Polaris pH, która jest w Biedronce. Zastanawiam się, czy to może być pierwszy krok. Jakie są wasze sprawdzone sposoby na rozpoczęcie zdrowszego stylu życia? Czy zaczynaliście od małych zmian czy od razu wprowadzaliście duże zmiany?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Czas wolny
- ↳ Prawo i finanse
- ↳ Samochody i motoryzacja
- ↳ Sport i relaks
- ↳ Wakacje i podróże
- ↳ Restauracje
- ↳ Domowe jedzenie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zwierzęta
- ↳ Dom